събота, 18 май 2019 г.

ОУ ”Душо Хаджидеков”

Паметна среща с писатели

   
     На 22.04.2019 г. учениците от 3 в клас от  ОУ ”Душо  Хаджидеков”  се срещнаха с писателите Райчин Генов и Ивайло Кючуков, автори на книгите "Разкажи ми за Левски" и "Разкажи ми за Ботев". Децата с интерес слушаха откъси от книгите и с удоволствие се включиха в разискванията. Авторите  се  постараха да отговорят  на  всички  въпроси.

1 коментар:

  1. Празни карти за банкомати
    Знаете ли, че можете да хакнете всяка машина за банкомати !!!

    Ние имаме специално програмирани банкоматни карти, които могат да се използват за хакване на всяка банкоматна машина, тези банкоматни карти могат да се използват за теглене на пари в банкомата или прекарване на пръст, магазини и търговски обекти. Ние продаваме тези карти на всички наши клиенти и заинтересовани купувачи по целия свят, като картите имат дневен лимит за теглене от 5000 в банкомат и до 100 000 лимит на разходи в него. Ние предлагаме и следните услуги:
    1) ЗАПАДНИ ТРАНСФЕРИ НА СЪЮЗА / ТРАНСФЕР НА ПАРИ
    2) ВХОДИ В БАНКИ
    3) ТРАНСФЕРИ НА БАНКИ
    4) КРИПТОКОЛЮТНО ИЗВЪРШВАНЕ
    5) КУПУВАНЕ НА ПОДАРЪЧНИ КАРТИ
    6) НАТОВАРВАНЕ НА СМЕТКИ
    7) ТРАНСФЕРИ НА WALMART
    8) БИТКОЙН ИНВЕСТИЦИИ
    9) ИЗТРИВАНЕ НА ИМЕ ОТ ДЕБИТЕН РЕГИСТЪР И НАКАЗАТЕЛЕН ДОКУМЕНТ
    10) БАНКОВ ХАКИРАНЕ

    Да станеш богат и да живееш начина на живот на богатите и известните е мечтата на много хора. И докато повечето хора ходят на работа или търсят други етични методи за печелене на пари онлайн.
    Празният банкомат тегли пари от всички банкомати и на него няма име, защото е празен, само вашият ПИН ще бъде на него, не е проследим и сега имам пари за бизнес, пазаруване и достатъчно пари за мен и семейството ми, за да живейте нататък.
    ПРОГРАМИРАНА празна ATM карта, която е в състояние да хакне всяка машина за банкомати, навсякъде по света.
    Лице за контакт: проф. Александър Кастро
    Имейл: atmservices44@aol.com
    Имейл: atmservices44@yahoo.com

    ОтговорИзтриване